Edzőink

Kedves vendégeink!

Megkérünk titeket, hogy aki nem tud eljönni az előre megbeszélt személyi edzésre, az 24 órával az edzés kezdete előtt jelezze.

Köszönettel!

A TEREM csapat

Molnár Csaba

VEZETŐ SZEMÉLYI EDZŐ

Molnár Csaba vagyok személyi edző és versenyző. 18 éve foglalkozom -verseny szinten is- ezzel a sportággal. Számos nemzetközi és hazai verseny után bátran állíthatom, hogy mindamellett, hogy végzettségeim is az edzésekhez kapcsolódnak, de saját bőrömön tapasztaltam a test milyen változásokra képes egy diéta és egy személyre szabott edzésterv összeállítása mellett. Amerikában egy Crossfit képzést is elvégeztem, amivel az edzéseket kiegészítve változatos, pörgős, izomcsoport specifikus órákat tudok összeállítani. Mindezek mellett, kiscsoportos Crossfit -cardio box és funkcionális edzésekkel is várom a vendégeket.

mcsabatrainer@gmail.com
+36 20 265 6682

Vitányi Botond

SZEMÉLYI EDZŐ

Sziasztok, Vitányi Botond vagyok, szerepeltem a Ninja Warrior Hungary (TV2) című műsorában, amelyből ismerős lehetek nektek. 6 éve kezdtem el a testépítést, komolyabban. A funkcionális edzés és az alakformálás az amiben hiszem, hogy jó vagyok. Mára már nélkülözhetetlenné vált számomra ez a fajta edzéstípus. Ha olvasod a soraim, ne hátrálj meg, hiszen az edzés nem csak a fizikai, hanem mentális erőt is megteremti. Keress bármely elérhetőségeim egyikén, a jó forma garantált.

botondvitanyi@gmail.com
+36 20 439 4760

Czifra Zsófia

SZEMÉLYI EDZŐ

Czifra Zsófia vagyok és már kiskorom óta sportolok rendszeresen. 4 éves koromtól kezdve különböző sportagákban próbáltam ki magam. Immár 8 éve a fitness és testépítés világában utazom és versenyzem. Célom, hogy akik hozzám járnak elérjék az áhított formát, egészséges önbizalommal rendelkezzenek. Fordulj hozzám bizalommal!

zsofiaczifra@gmail.com