fbpx

Edzőink

Molnár Csaba

Vezető személyi edző

Molnar Csaba vagyok személyi edző és versenyző. 18 éve foglalkozom -verseny szinten is- ezzel a sportággal. Számos nemzetközi és hazai verseny után bátran állíthatom, hogy mindamellett, hogy végzettségeim is az edzésekhez kapcsolódnak, de saját bőrömön tapasztaltam a test milyen változásokra képes egy diéta és egy személyre szabott edzésterv összeállítása mellett. Amerikában egy Crossfit képzést is elvégeztem, amivel az edzéseket kiegészítve változatos, pörgős, izomcsoport specifikus órákat tudok összeállítani. Mindezek mellett, kiscsoportos Crossfit -cardio box és funkcionális edzésekkel is várom a vendégeket.

+36 20 265 6682

mcsabatrainer@gmail.com

 

Czifra Zsófia

Személyi edző

Czifra Zsófia vagyok és már kiskorom óta sportolok rendszeresen. 4 éves koromtól kezdve különböző sportagákban próbáltam ki magam. Immár 8 éve a fitness és testépítés világában utazom és versenyzem. Célom, hogy akik hozzám járnak elérjék az áhított formát, egészséges önbizalommal rendelkezzenek. Fordulj hozzám bizalommal!

+36 20 462 4422

zsofiaczifra@gmail.com

 

🏆 2x WABBA világbajnok

🏆 WBPF EU bajnok

🏆 NPC Bikini regionális bajnok

Nóga Regina

Személyi edző

Sziasztok! Nóga Regina vagyok, személyi edző és fitnesz versenyző. A testépítés több, mint 7 éve központi szerepet játszik az életemben. Ez idő alatt számos hazai és külföldi versenyen résztvettem, és magaménak tudhatok két világbajnoki és egy Európa-bajnoki címet. Korábban kipróbáltam többféle sportot is, de az edzőteremben (és a konyhában) találtam meg igazán önmagam. Célom, hogy ezt a motivációt és a sport iránti elkötelezettséget, ami a mai napig hajt, átadjam a vendégeimnek is, és kísérjem őket az áhított céljuk felé vezető úton. Legyen ez a cél a fogyás, az izmosodás, egy motiválatlan időszakon való túllendülés, vagy a testtudat fejlesztése. Fontosnak tartom, hogy vendégeimmel megszerettessem az utat, és hogy megtanítsam őket biztonságosan és hatékonyan edzeni. Nagy szeretettel várok kezdőket és tapasztalt sportolókat is, mert úgy gondolom, mindig tanulhat valami újat az ember.

+36 30 724 7879

@nogaregina

nogaregina99@gmail.com

 

Pálos Attila

Okleveles szakedző

Tanuld meg nálam az alapokat, bármelyik irány is érdekel… Testépítés? Erőemelés? Alakformálás? Cross tréning? Egyéni sportág mellé erőnléti edzés?
Akármilyen sportágat, mozgásformát választasz, csináld jól mint egy profi, majd csináld egyre többször 🙂 türelemmel és élvezettel. Én ezekben tudok segíteni.
Munkámban profizmust várok el magamtól, amit igyekszek átadni tanítványaimnak is!

+36 30 868 3197

edzod@palosattila.hu

 

Csonka Norbert

Személyi edző

Csonka Norbert vagyok a Weider Professional-en végeztem tanulmányaimat. 10-éve edzek és 5-éve foglalkozom vele hivatászszerűen. Olyan híres testépítők neve alatt volt lehetőségem tanulni, mint Vörös Zoltán és Nagy Hunor. Ezt a tudásomat szerettem volna gyarapítani és tovább adni, ezért végeztem el az iskolát. Persze ez egy soha véget nem érő tanulás és folyamatosan fejlesztem és képezem magam, hogy a lehető legjobbat adhassam át a vendégeimnek. Sok féle edzést próbáltam és űzök jelenleg is ezen felül és mindegyikből sikerült tanulnom és fejlődnöm általuk. Korosztálytól és céltól függetlenül mindenkinek segítek, hogy az eddigi legjobb önmagává válhasson. Ne elégedj meg azzal, aki most vagy, hanem légy, aki lehetnél!

+36 30 953 1109

info@spartainlegion.hu

 

Nagy Krisztián

Erőnléti edző

Nagy Krisztián Attila vagyok, erőnléti edző. Gyerekkoromban rengeteg sportot kipróbáltam, főleg csapat sportokat: kézilabdát, röplabdát, labdarúgást, atlétikát, úszást. Végül a kosárlabda mellett döntöttem amit 16 éves korom óta profi szinten űztem 20 éven keresztül. Mindig is fontos volt számomra a kiemelkedő teljesítmény, határok feszegetése és az egészséges életmód. Megfordultam több profi csapatnál mint játékos, pályám vége felé pedig párhuzamosan dolgoztam erőnléti edzőként, klubboknál. Emellett sportmenedzser szakon végeztem, majd erőnléti trénerként. Jelenleg a Testnevelési Egyetem humánkineziológia szakára járok, hogy tudományosan is magasabb szintre emeljem a tudásomat. Hivatás szerűen 3 éve foglalkozom prevencióval, stabilizációval, erő-állóképesség fejlesztésével utánpótlás sportolóknál röplabdában, labdarúgásban és kosárlabdában, illetve profi sportolók teljesítményének fokozásával strandröplabdában és kosárlabdában. Aki el kezd mozogni, sportolóvá válik, még ha amatőr szinten is. Ha sportoló vagy keményen dolgozol, hogy elérd a céljaid legyen szó fogyásról, tested építéséről, teljesítményed maximalizálásáról, határaid feszegetéséről vagy csak kellemes kikapcsolódásról, a stressz félresöpréséről egy kis testmozgással. Én ebbe szeretnék segíteni hétköznapi amatőröknek és profi sportolóknak egyaránt!

+36 30 311 0928

nagy.krisztian.eronlet@gmail.com

  

Gyenes Barnabás

Személyi edző

Készen állsz egy kicsit másra a megszokottól?   Szia! Gyenes Barnabás vagyok, személyi edző – testépítő edző. Célom, hogy pozitív irányba változtassam az általános gondolkodást az edzőtermi edzéssel és a megfelelő táplálkozással kapcsolatban.   Az edzéseken nem csupán a gyakorlatok helyes végrehajtására helyezek kiemelt hangsúlyt, hanem arra is, hogy megtanítsalak hogyan kell mozogni a súlyok világában. Olyan tudással szeretnélek felruházni, amelyet aztán egy életen át magaddal vihetsz, hogy bárhol, bármilyen eszközzel, biztonságosan és hatékonyan tudj sportolni.   Fontosnak tartom, hogy vendégeimnek az elérhető legfrissebb tudásnak megfelelő szolgáltatást nyújtsam, melynek érdekében lépést tartok a legújabb módszerekkel és szüntelenül képzem magam.   Alakformálásra és testépítésre specializált szaktudással állok rendelkezésedre. Legyél teljesen kezdő vagy akár haladó, fordulj hozzám bizalommal!

+36 30 575 3574

@barnagyenes

gyenes.barnabas@gmail.com

Medgyesi Réka

Személyi edző

Szia! Medgyesi Réka vagyok, testépítés és fitness edző. Hiszem, hogy a mindennapi életben hatalmas előnyt jelent az edzés során szerzett kitartás és erő, így nőként is fontosnak tartom, hogy megtapasztald a tested erejét. Együttműködésünk során szem előtt tartom, hogy megértsd tested működését, így azt is, hogy edzéseink alatt mit és miért csinálunk. Közös munkánk során megtanítalak hétről hétre felülmúlni önmagad, mely képességet hasznosítani tudsz a mindennapjaidban, hogy egyre jobban érezd magad a bőrödben, és minden kihívást könnyebben legyőzhess. Nemtől és kortól függetlenül szeretettel várok mindenkit!

+36 20 915 0376

@reka_medgyesi

reka.medgyesi.hu@gmail.com

 

Kiss Noémi

Személyi edző

Sziasztok! Kiss Noémi vagyok személyi edző, sportrehabilitációs tréner, jógaoktató. Edzéseimet egészségügyi szemlélettel végzem, hiszen gyógymasszőrként kezdtem a pályafutásomat. Ekkor lett szenvedélyem az ortopédiai, reumatológiai és tartáshibákból eredő állapotok kezelése, javítása, amit továbbfejlesztettem az aktív mozgatás korrekciós gyakorlataival. Várok mindenkit szeretettel, aki szeretne: -inaktív életmódról rendszeres testmozgásra váltani -szakszerű edzésterv vezetése mellett formálódni, állóképességet javítani -testsúlycsökkenést elérni -jó hangulatban, örömmel járni edzésre Egyéb problémák esetén, pl: -gerincproblémák, hátizom gyengeség, testtartásból eredő fájdalmak -Bechterew kór, Scheuermann kór -test aszimmetria, előrehelyezett testtartás/vállak, beszűkült mellkas kompenzálása -feszes ízületek, beszűkült mozgástartomány -rotátor köpeny panaszok, teniszkönyök, golfkönyök -Carpal-tunnel szindróma, gyenge csuklóízület, feszes tenyér -térdproblémák 

+36 30 222 7917

 

Lévay Kristóf

Személyi edző

Lévay Kristóf vagyok, személyi edző és táplálkozási tanácsadó. Hat éves korom óta a mozgás köré formálom életemet, számtalan sportágban próbára tettem magam, így sok mozgásformának ismerem az előnyeit. Feladatomnak érzem, hogy tudásomat a lehető legnagyobb profizmussal adjam át. Legyen szó akár crossfitről, rekreációs edzésről, zsírégetésről, izomépítésről, valamint felkészítésről, várok mindenkit képességektől és korosztálytól függetlenül, hiszen edzéseim sokszínűek és típusuk a célnak megfelelően van felépítve.

Fordulj hozzám bizalommal, hiszen csak egy lépésre állsz attól, hogy megismerd a tested rejtette elképesztő erőt és akaratot!

+36 30 879 1892

levay.krisi@gmail.com

 

Szabó Zsuzsanna
Orsolya

Rehabilitációs tréner

Rehabilitációs trénerként elsősorban a sportsérülések utáni felépülés és a helytelen testtartás foglalkoztat, mely tudásomat személyi edzőként arra szeretném használni, hogy minél hatékonyabban, a testi-lelki állapotodhoz képesti maximumot hozzuk ki az edzésedből. Folyamatos, ezirányú képzésekkel fejlesztem magam, hogy minél változatosabb, mégis preventív legyen a közös munkánk (kinesio tape, flossing, preventív gerinctréning, svédmasszőr).
Várlak szeretettel, amennyiben fejlődni szeretnél, élveznéd a mozgás örömét, feszegeted a határaidat, vagy éppen sportsérülésből épülsz fel.
 

+36 20 621 8648

kapcsolat@szaszzsuzsanna.hu

 

Szigetvári Eszter

Személyi edző

Kedves Sportoló! Szigetvári Eszter vagyok, személyi edző, funkcionális tréner. Gyerekkorom óta sportolok, 13 évig Ritmikus gimnasztikáztam. Több, mint 10 éve dolgozom edzőként. Keress bátran, ha életmódot váltanál, ha formásodnál vagy segítségre van szükséged az egészséges fogyáshoz, hízáshoz. Keress bátran, ha többet és jobban mozognál, vagy ha “csak” szeretnél egészségesebben élni. Az edzéseink során segítek Neked abban, hogy a személyes céljaid felé haladva, folyamatos kontroll mellett az erőd növekedjen, a kondicionális képességeid fejlődjenek, megtanulj edzeni és hogy egyensúlyba kerülj Önmagaddal. Edzés után mindig jobban nézel ki, mint edzés előtt. Sok edzés után különösen. Kezdjük el! 😉
 

+36 20 528 8835

sosealljmeg@gmail.com

 

Nánási Tünde

Sportoktató

Sziasztok! Nánási Tünde vagyok, sportoktató – testépítés és fitness edző. 5 éve pajzsmirigy alul működést és PCOS-t állapítottak meg nálam, és úgy híztam, hogy észre sem vettem. Mire észbe kaptam, addigra már nem volt túl fényes a helyzet. Ennek hatására vágtam bele az életmódváltásba, és kezdtem egyre inkább elmélyedni a témában. A betegségeimet a hátam mögött hagytam, és rájöttem, hogy ez az út az, ami igazán érdekel. Elvégeztem az IWI Sportoktató – Testépítés és fitness edző tanfolyamát. Szerettem volna, hogy több legyen a sport az életemben, mint hobbi. Célom, hogy a sport és az egészséges életmód szeretetét átadjam leendő vendégeimnek, megtanítsam őket egy hosszú távon fenntartható életmód kialakítására, a gyakorlatok helyes kivitelezésére és motiváljam őket a mindennapokban. Szeretettel várok kezdő és haladó sportolókat egyaránt, célod legyen akár fogyás, izomtömeg növelés, egészség fenntartás.

+36 20 227 4913

@tundi_nanasi

tunde.nanasi.info@gmail.com

 

Illés Gábor

Személyi edző

Kezdjük el közösen megvalósítani a kitűzött céljaidat!

  • Személyi edzés – Kezdőknek és haladóknak
  • Komplex Táplálkozási Tanácsadás – A közösen kitűzött célok elérése érdekében
  • Erőnléti köredzések – Nem csak súlyzókkal tudunk fittek lenni
  • Tömegnövelés – Külön kialakított étrend és edzésmódszer segítségével
  • Szálkásítás és alakformálás – Speciális edzésmódszer és étrend a gyors eredmény érdekében

Bármely kérdés vagy kérés esetén fordulj hozzám bizalommal!

+36 30 710 9919

illes4486@gmail.com

 

Pálinkás Tamás

Személyi edző

Pálinkás Tamásnak hívnak, sportoktató, személyi és funkcionális edző vagyok. Közös munkánk során fontosnak tartom hogy a gyakorlatok helyes megtanítása mellett értsd és átlásd mit miért csinálunk akár az edzésben, akár a táplálkozásban.
A programodat az egyéni preferenciáidhoz, napirendedhez igazítom, ezzel törekedve arra, hogy a számodra legkényelmesebben és egyben leghatékonyabban tudj fejlődni. A progresszív fejlődéshez ugyanakkor még egy elengedhetetlen tényező kell, a kitartás, így egyedüli elvárásom irányodba, hogy ne akarjam jobban nálad a sikert. Várlak nemtől és kortól függetlenül legyen a célod fogyás , izomtömeg növelés vagy akár csak egy jobb közérzet kialakítása.

+36 70 406 2376

palinkas.tamas4@hotmail.com

 

Órarend

© Copyright - A.T.E.R.E.M 2023